Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands 欢迎中国 Vítejte v Ceské Tervetuloa Suomen Bienvenue en Français Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands Üdvözöljük a magyar Benvenuto in italiano Velkommen i norsk Witamy w języku polskim Boa vinda no Português Добро пожаловать на русском Recepción en Español Välkommen till Svenska Willkommen auf Deutsch
Montage azt mutatja, hogy 500 millió Starlock... Starlock Automotive Tagja Birmingham Kereskedelmi Kamara
Starlock QR code Illusztráció nyomja a csavar kupakkal Illusztráció precíziós sajtolt által tervezett és gyártott Baker and Finnemore
Starlocks kész¨lnek Nagy-Britanniában és exportált Világszerte
Starlocks Hungary www.biotek.hu/
Contact

Starlock® tengelyrögzítõk a Baker and Finnemore

Baker and Finnemore a Starlock® tengelyrögzítõk gyártója és fõ forgalmazója.

Tekintse meg ismertetõ videónkat. Ez a videó nyílik meg új ablakban.Tekintse meg ismertetõ videónkat.

A Starlock® tengelyrögzítík kiváló minőségű rugóacélból készűlnek, minőségének tartósságát speciális hőkezelés biztosítja. A Starlock® rőgzítőelemek a tengelyre egyszerűen, egy mozdulattal felnyomható, használatával a kőltséges menet és horony készítő műveletek elkerűlhetők. A felhelyezett Starlock® stabilan megtartja őnmagát, eltávolítása csak roncsolással lehetséges.

A Starlock® tengelyrögzítők többsége sapkával felszerelve is elérhető, mely esztétikus megjelenést biztosít. Különböző kialakítású és anyagú sapkák találhatók a kínálatban.

Egyedi alkalmazásokhoz egyedi kialakítású tengelyrögzítő gyártására is van lehetőség.

Starlock® alkalmazás videók.

Starlock alkalmazás videók. Ez a videó nyílik meg új ablakban.

Starlock® tengelyrögzítők, biztosító gyűrűk és gyorsrögzítő alátétek.

A Starlock® tengelyrögzítők dekoratív sapkával vagy sapka nélkül kaphatók. Az egyszerű domború és kúpos sapkák rozsdamentes acélból, a mély kúpos sapkák horganyzott acél anyagból készülnek. A vevői igényre eltérő anyagú sapkák is készíthetők, függően az anyagminőségtől és a mennyiségtől. A sapkás tengelyrögzítő alkalmazásával sem a tengelyvég, sem a tengelyrögzítő nem lesz látható, esztétikus megjelenést biztosítva.

A Starlock® tengelyrögzítőkhöz három különböző stílusú sapkaforma létezik: Domború sapka, Kúpos sapka, Mély kúpos sapka.

Starlocks tengelyrögzítők, egyszerű szerelés!

Starlock® tengelyrögzítők, egyszerű szerelés!

Starlock® tengelyrögzítők előnyei

Speciális Starlock® sapkával és anélkül (Kúpos, Domború és Mély kúpos sapkák).

A Baker and Finnemore sok éves tapasztalattal rendelkezik a precíziós sajtolás területén. Termékei a zárgyártástól kezdűdűen az elektronikai ipar hőtűborda rögzítű rugóin, a vízvezeték rögzítű győrőkön és rögzítű füleken keresztül az autóipar csapágyrögzítéséig számos alkalmazás számára biztosítanak egyedi megoldásokat.

Gyártunk még, nem szabványos tányérrugókat, hullámos rugós alátéteket, kábelrögzítőket és egyéb rugós rögzítőelemeket. Termékeket gyártunk rugóacélból, rozsdamentes acélból, sárgarézből, alumíniumból, foszforbronzból, stb.

Starlocks Mechanikus horganyzás Starlocks Bronz és lakk Starlocks rozsdamentes acél tengelyrögzítők

Starlock® Mechanikus horganyzás
A mechanikus horgany bevonatolás általános jellemzője, hogy megoldást kínál a termék hidrogén ridegedésének elkerülésére.

Starlock® Bronz és lakk
A rugóacél Starlocks® tengelyrögzítők két fő csoportja a metrikus, valamint az inches méretű tengelyekre alkalmazhatók. A könnyű felismerhetőség érdekében az inches méretűek kék, míg a metrikus méretűek bronz színt kapnak a hőkezelés folyamán. Ezt követően a Starlocks kap egy lakkbevonatot is, amely ugyan a korrózió ellen nem véd, de a legtöbb száraz környezetben megfelelő védelmet biztosít.

Starlock® rozsdamentes acél tengelyrögzítők
Sok olyan alkalmazásban, ahol a Starlocks magas korrózióállóságot igényel, bevonatolt felület nem biztosít kellő ellenállást. A Starlocks tengelyrögzítők néhány mérete ausztenites rozsdamentes acél anyagból is megtalálhazó a kínálatban.

Starlock tengelyrögzítők

Starlock® tengelyrögzítők

Alkalmazások:
Nem kizárólag precízen megmunkált csapokon és tengelyen, hanem csöveken, öntvényeken, műanyag tengelyeken és csapokon is használhatók. A Starlock® tengelyrögzítők felhelyezésekor, a tengelyrögzítő alátét belső karmos elemei stabil rögzítést biztosítanak és tartják helyén az alkatrészt.

Anyag::
Rugóacél and rozsdamentes acél.

Felületkezelés:
A Starlock® tengelyrögzítők választhatók bronz és lakk, Delta Protekt vagy mechanikus horgany bevonattal, valamint egyes méretek rozsdamentes acél anyagból is.

Starlocks Hungary www.biotek.hu/
Contact