Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands 欢迎中国 Vítejte v Ceské Tervetuloa Suomen Bienvenue en Français Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands Üdvözöljük a magyar Benvenuto in italiano Velkommen i norsk Witamy w języku polskim Boa vinda no Português Добро пожаловать на русском Recepción en Español Välkommen till Svenska Willkommen auf Deutsch
Montage demonstrating that 500 million Starlock Push On Fasteners are manufactured every year by Baker and Finnemore... Starlock Automotive Member of Birmingham Chamber of Commerce
Starlock QR code Illustration of Push On Fastener with cap Illustration of precision pressings designed and manufactured by Baker and Finnemore
Starlocks are made in Britain and exported World wide
Starlocks Finland www.gronblom.fi
Contact

Paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikkeet Baker & Finnemorelta

Baker & Finnemore on paikalleen työnnettävien Starlock®-kiinnikkeiden valmistaja.

Katso yhtiömme video.Katso yhtiömme video.

Starlock®-kiinnikkeet on valmistettu huippulaadukkaasta runsashiilisestä teräksestä, ja ne on erikoislämpökäsitelty luotettavan pidon varmistamiseksi. Starlock®-kiinnikkeet tarvitsee vain työntää akselille, jolloin ne kiinnittyvät ja pitävät välittömästi. Näin ollen kalliita kierteitys- ja uritustoimia ei tarvita. Kun Starlock®-kiinnikkeet ovat paikallaan, ne ovat niin tiukassa, että niitä ei voi irrottaa rikkomatta.

Useimmat Starlock®-kiinnikkeistämme ovat saatavana kuvullisina, jolloin kiinnitys jää siististi piiloon. Valikoimissa on erilaisia kupuja ja materiaaleja.

Voit kysyä myös erikoissovelluksiin räätälöityjä paikalleen työnnettäviä kiinnikkeitä.

Katso video Starlockin käytöstä.

Starlock application. This video opens in a new window.

Paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikket, ulkoiset kiristyslevyt ja Quicklock-kiristyslevyt.

Paikalleen työnnettäviä Starlock®-kiinnikkeitä on saatavana koristeellisen kuvun kanssa ja ilman kupua. Perusmallin Dome Axle Cap ja Deep Axle Cap on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kun taas Extra Deep Axle Cap on valmistettu sähkösinkitystä teräksestä. Asiakkaiden vaatimusten mukaan kupuja voidaan valmistaa myös muista metalleista riippuen materiaalin teknisestä määrittelystä ja tarvittavasta määrästä. Akselin pää ja Starlock-kiinnike jäävät piiloon kuvun alle, jolloin ulkoasu on siistimpi.

Kuvullisia Starlock-kiinnikkeitä on saatavana kolme erilaista tyyppiä: Dome Axle Cap, Deep Axle Cap ja Extra Deep Axle Cap.

Paikalleen työnnettävät Starlock<sup>®</sup>-kiinnikkeet asettuvat näppärästi paikalleen!

Paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikkeet asettuvat näppärästi paikalleen!

Paikalleen työnnettävien Starlock®-kiinnikkeiden edut.

Kuvulliset ja kuvuttomat (Axle Caps, Dome Caps, Deep Axle Caps) Starlock®-erikoiskiinnikkeet.

Baker & Finnemore on valmistanut täsmäpuristimia vuosia ja toimittanut niitä esimerkiksi lukkoteollisuudelle varustettuna nauhanmuotoisilla lukkojousilla, elektroniikkateollisuudelle varustettuna jäähdytyslevyillä ja jäähdytyslevyjen kiinnittimillä sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnitysrenkaita yksinkertaisiin putkityökokoonpanoihin, lukitussalpoja rajattomiin sovelluksiin, laakeriholkkeja autoteollisuudelle ja paljon muuta.

Valmistamme myös muita kuin vakiomallisia lautasjousia ja belleville-jousia, aaltomaisia (kaarevia) aluslevyjä, nuppipidikkeitä, kulmapidikkeitä ja kaapelipidikkeitä. Täsmäpuristimet voidaan valmistaa jousiteräksestä, ruostumattomasta teräksestä, messingistä, alumiinista, berylliumkuparista, fosforipronssista jne.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen sales.

Starlocks Mechanical Zinc Plated Push On Fasteners Starlocks Bronze & Varnish Push On Fasteners Starlocks Stainless Steel Push On Fasteners

Mekaanisesti sinkityt Starlock®-kiinnikkeet
Mekaaninen sinkitys on yleisesti tunnettu menetelmä sen varmistamiseksi, että tuotteissa ei ole vetyhaurautta.

Pronssiset ja lakkapintaiset Starlock®-kiinnikkeet
Vakiomallisia jousiteräksestä valmistettuja Starlock®-kiinnikkeitä on kahta sarjaa. Toinen sarja on brittiläistä mittajärjestelmää ja toinen metrijärjestelmää varten. Sarjat on merkitty värikoodein tunnistamisen helpottamiseksi. Brittiläisen mittajärjestelmän Starlock-kiinnikkeiden tunnusväri on sininen ja metrijärjestelmän kiinnikkeiden pronssi. Starlock-kiinnikkeissä on ohut lakkapinnoite, mikä takaa laadukkaan viimeistelyn. Se ei suojaa syöpymiseltä, mutta antaa Starlock®-kiinnikkeille riittävän suojan kaikkein kuivimmissa ympäristöissä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikkeet
Monissa sovelluksissa Starlock®-kiinnikkeiltä vaaditaan suurta syöpymisenkestävyyttä tai niissä ei voi käyttää pinnoitettua viimeistelyä. Rajoitettu sarja Starlock®-kiinnikkeitä on valmistettu austeniittisestä ruostumattomasta teräksestä, ja ne ovat ratkaisu edellä mainitussa tilanteessa.

Paikalleen työnnettävät Starlock-kiinnikkeet

Paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikkeet

Käyttö:
Ulkoiset kiristyslevyt: tarkasti koneistettujen akseleiden lisäksi myös putkissa, valuosissa, muoviakseleissa ja vaarnaruuveissa. Paikalleen työnnettävät Starlock®-kiinnikkeet työnnetään akselille, jolloin piikit tarttuvat tiukasti akseliin lukiten aluslevyt paikoilleen.

Materiaali:
Hiilijousiteräs ja ruostumaton teräs.

Pinnan viimeistely:
Paikalleen työnnettäviä Starlock-kiinnikkeitä toimitetaan pronssisena ja lakkapintaisena, Delta Protekt -pinnoitettuna tai mekaanisesti sinkittynä. Joitakin kokoja on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

www.gronblom.fi
Contact
Starlocks Finland