Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands 欢迎中国 Vítejte v Ceské Tervetuloa Suomen Bienvenue en Français Willkommen auf Deutsch Welkom in het Nederlands Üdvözöljük a magyar Benvenuto in italiano Velkommen i norsk Witamy w języku polskim Boa vinda no Português Добро пожаловать на русском Recepción en Español Välkommen till Svenska Willkommen auf Deutsch
Montage waaruit blijkt dat 500 miljoen Starlock Push On Fasteners worden geproduceerd jaarlijks door Baker en Finnemore. Starlock Automotive Lid van Birmingham Kamer van Koophandel
Starlock QR code Illustratie van Push On Fastener met dop Illustratie van precisie persingen ontworpen en vervaardigd door Baker en Finnemore
Starlocks zijn gemaakt in Groot-Brittannië en wereldwijd geëxporteerd
Starlocks Belgium www.dejond.com
Contact

Starlock® Snelborgers van Baker and Finnemore

Baker and Finnemore is fabrikant en voorraadhouder van Starlock® snelborgers.

Bekijk onze bedrijfsvideo. Deze video opent in een nieuw venster.Bekijk onze bedrijfsvideo.

De Starlock® snelborgers zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit koolstofstaal en worden hitte behandeld om een uitstekende borging te waarborgen. De Starlock® snelborgers worden eenvoudig over de gladde as geschoven en geven direct de juiste borging zodat kostbare nabehandelingen, zoals het maken van een borggroef of het snijden draad op de as, overbodig worden.

Bijna alle Starlock® snelborgers kunnen worden geleverd met een kap, Er zijn verschillende kapvormen beschikbaar zodat u zelf kunt kiezen wat het beste bij uw werkstuk past.

Voor speciale toepassingen ontwikkelen we graag een custom-made oplossing!

Bekijkt u hier een toepassingsvideo van Starlock®.

Starlock toepassing. Deze video opent in een nieuw venster.

Starlock® snelborgers, externe borgringen en Quicklock borgringen.

Starlock® snelborgers zijn verkrijgbaar met en zonder decoratieve kap. De standaard ronde en diepe kappen zijn vervaardigd uit roestvaststaal, terwijl de extra diepe kappen zijn vervaardigd uit elektrolytisch verzinkt staal. Afhankelijk van de aantallen en specificaties kunnen de kappen, op klantwens, ook van andere materialen en/of volgens eigen specificaties vervaardigd worden.

Als een esthetische afwerking noodzakelijk is, verbergen de kappen het einde van de as en de Starlocks snelborger. Starlocks snelborgers met kap zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen: half ronde kap, diepe kappen voor een lange as en extra diepe kappen voor een nog langere uitstekende as.

Starlock snelborgers, gewoon snel borgen!

Starlock® snelborgers, gewoon snel borgen!

Starlock® snelborgers, de voordelen.

Speciale Starlocks met- en zonder kap.

Baker and Finnemore vervaardigt al vele jaren precisie stansdelen voor diverse industrieën. Bijvoorbeeld gestanste borgveren voor de sloten industrie, heat-sinks en heat-sink clips voor de elektronica industrie, roestvaststalen ringen voor de loodgieterswereld, bevestigingsclips voor de automotive industrie en voor nog oneindig veel meer toepassingen.

Wij vervaardigen ook niet-standaard schotelveerringen en conische veerringen, gegolfde veerringen, hoekclips en kabelclips. Precisie stansdelen kunnen worden vervaardigd uit verenstaal, roestvaststaal, koper, aluminium, beryllium koper fosfor brons enz.

Starlocks zijn mechanisch verzinkt Starlocks Brons & Vernish Starlocks Roestvaststalen snelborgers

Starlock® zijn mechanisch verzinkt
Mechanisch verzinken is wereldwijd erkend. Met deze oppervlaktebehandeling waarborgen we dat onze producten geen last hebben van waterstofbrosheid.

Starlock® Brons & Vernish
Er zijn twee standaard reeksen stalen Starlock® snelborgers. Een reeks metrische snelborgers en een reeks in inch-maten. Ter identificatie is een kleurcode aangebracht. De metrische Starlocks zijn brons en die in inch-maten zijn blauw. Voor een hoog afwerkingsniveau worden de snelborgers voorzien van een dunne vernislaag. Deze afwerking biedt niet alleen een goede bescherming tegen corrosie maar ook tegen de meeste droge omgevingen.

Starlock® Roestvaststalen snelborgers
Er zijn veel applicaties die een grotere bescherming tegen corrosie behoeven of waar een standaard oppervlaktebehandeling niet gebruikt kan worden. Een beperkt aantal Starlocks zijn daarom uit austenitisch roestvaststaal vervaardigd.

Starlock snelborgers

Starlock® snelborgers

Toepassingen:
Starlock® snelborgers: zijn niet alleen geschikt voor gebruik op nauwkeurig afgewerkte assen, maar ook op buizen, gegoten onderdelen, kunststof assen en studs. De Starlocks snelborgers worden op een as geduwd waardoor de tanden klemmen op de as en daardoor goed op hun plaats blijven zitten.

Materiaal:
Koolstof verenstaal en roestvaststaal.

Oppervlaktebehandeling:
Starlock® snelborgers kunnen worden geleverd met de volgende oppervlaktebehandelingen: brons gevernist, delta seal, mechanisch verzinkt en bepaalde maten ook in roestvaststaal.

Starlocks Belgium www.dejond.com
Contact